Uitleg gebruikte termen

De aangeboden apparatuur op deze pagina’s is allemaal door RATIONAL België nagekeken en waar nodig gereviseerd. Bij iedere aangeboden machine staat een tabel met de status van de machine en andere eigenschappen. Een uitleg van deze eigenschappen leest u hier.

AANSLUITING

Werkt de apparatuur op gas of elektra, welke aansluitingen zijn er verder vereist.

ACCESSOIRES

Welke accessoires worden meegeleverd bij het apparaat. Denk hierbij aan een onderstel, bakplaten, inrijwagens, spatels, manden (bij een VCC) en andere accessoires.

BOUWJAAR

Wanneer is de apparatuur geproduceerd, de eerste ingebruikname ligt altijd na deze datum.

GARANTIE

Wordt het apparaat met garantie geleverd en zo ja, hoe lang. Binnen de garantie valt het kosteloos vervangen van een defect onderdeel gedurende de garantieperiode, inclusief uren en voorrijkosten. Slijtage en beschadiging door (oneigenlijk) gebruik is uitgesloten.

NIVEAU’S

Het aantal regalen in de oven met de bijbehorende afmeting. Gastronorm (standaardmaat in de professionele keuken, 1/1 = 530x325mm) of Bakkersnorm (standaardmaat in de bakkerij 600x400mm).

VRAAGPRIJS

De prijs voor de apparatuur excl. BTW, plaatsingskosten en transport. Exclusief inruil en eventuele korting.

STATUS VISUEEL

In welke staat is de apparatuur visueel? Dit wordt uitgedrukt in een schaal van 1 tot 10 waarbij 10 nieuwstaat is en 1 een apparaat wat veelvuldig is gebruikt en overal gebruikssporen vertoond. Technisch is alle apparatuur die gebruikt wordt aangeboden in topstaat.

ONDERSTEUNING

Gedurende de volledige levensduur van uw apparaat mag u rekenen op kooktechnische ondersteuning vanuit RATIONAL België. Deze is in de meeste gevallen kosteloos.

GEREVISEERD

Is de apparatuur door RATIONAL België gereviseerd? Indien ja is de apparatuur nagekeken door één van onze revisie techniekers en zijn de onderdelen die aan vervanging toe waren vervangen.