Het RATIONAL termijn betalingsplan

Het RATIONAL termijn betalingsplan is onbezorgd gebruik maken van de nieuwste apparatuur van RATIONAL met de beste ondersteuning en service. En dat voor een vast laag bedrag per maand!

Een RATIONAL is topklasse apparatuur en ook de topklasse heeft onderhoud nodig. Stilstand door een storing omdat er vergeten is onderhoud uit te laten voeren kan aardig in de papieren lopen. Niemand houdt van onverwachte, hoog oplopende kosten.

Het RATIONAL termijn betalingsplan biedt u de beste zekerheid. Het onderhoud wordt nooit vergeten omdat wij vanzelf service komen uitvoeren, na afspraak uiteraard, zonder factuur voor voorrijkosten, uren of onderdelen. En mocht u toch onverhoopt een storing hebben, dan geniet u van de hoogste prioriteit op onze serviceafdeling.

Voordelen van het RATIONAL termijn betalingsplan

De nieuwste apparatuur zonder investering
Een vast en laag bedrag per maand
Alles is inclusief: plaatsingskosten, jaarlijks onderhoud, storingsopvolging binnen 4 uur, geen voorrijkosten en geen factuur voor onderdelen of uren, 5 jaar lang (!)
Kooktechnische ondersteuning door RATIONAL chefs gedurende de volledige levensduur, op afstand en wanneer nodig ter plaatse
Toegang tot Connected Cooking voor recepten en bediening van uw toestel op afstand

Hoe werkt het?
RATIONAL Besparingsfonds

U maakt een afspraak met een commercieel adviseur van RATIONAL België. Na inventarisatie van uw wensen volgt een advies over welke apparatuur en welk model voor u het meeste rendement oplevert.

Na uw keuze maken we een installatie afspraak en plaatsen wij de apparatuur. Binnen één tot twee weken na plaatsing komt een kooktechnisch adviseur van RATIONAL de apparatuur uitleggen en samen met u en uw team instellen voor uw menukaart of toepassing.

U betaalt 48 maanden lang een vast, laag bedrag per maand maar geniet 60 maanden lang van alle voordelen. En daarna? Kunt u nog jaren genieten van uw RATIONAL.